Kamenný dom s kompletne vymenenou strechou v Nyíri

Obec: Nyíri
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
  • 25 000 €

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom na predaj v Maďarsku pri Košiciach, 12  kilometrov za hranicou, smer Skároš,  v peknej obci Nyíri. Z Košíc 35 km v hornatejšej, zelenej časti Maďarska.

Dom postavený z bieleho kameňa, stabilný, suchý. Podlahová plocha obytnej časti cca 85 m2. Vstupná veľká miestnosť, dve izby, miestnosť na WC, kúpeľňu. V zadnej časti je letná kuchyňa, hospodárska časť.

Pozemok má výmeru 2002 m2, skôr rovinatý, veľmi mierne sa dvíhajúci. Studňa nepoužívaná.

V roku 2014 kompletne vymenená strecha s príslušenstvom. V roku 2021 prebehli vo vnútri sanačné práce a predpríprava na kompletnú rekonštrukciu, vrátane dodatočnej fúkanej izolácie strechy. Natiahnuté nové káble na elektrinu zo strechy, sadrokartónové podhľady.

Nutná rekonštrukcia, ponechané na fantázii a potrebách nového majiteľa. Dobrá dispozícia.

Výhodou je stav, kedy sa stačí pustiť do prestavby, bez zbytočného búrania, odvážania tony odpadu a tým ušetrenie času a peňazí.

Pomôžeme so zavedením inžinierskych sietí.

Táto cenovo priaznivá nehnuteľnosť je ideálna voľba za účelom vytvorenia vysnívaného, nového trvalého bývania, alebo ako rekreačné sídlo v peknej časti Maďarska.

Zaujímavá lokalita  v kategórii maďarské pohraničie nehnuteľnosti  - domy na predaj Košice – okolie.
Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a inžinierske siete je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu. Domy v Maďarsku nie sú iba trend, ale aj výhodná investícia.
V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie, prepis médií – všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Stav:
holopriestor
Plocha pozemku:
2002 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
85 m2
Počet poschodí:
1
Počet izieb:
3
Materiál:
Kameň
Vykurovanie:
nie
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image